Fugl Fønix Etne AS

Fugl Fønix Hotel ligger som en urban oase i naturskjønne omgivelser i bygda Etne, innerst på Haugalandet. Hotellet tilbyr 54 senger i 33 rom / 1 juniorsuite og har en spennende matprofil. Sjekk gjerne våre nettsider for oppdatert meny.

Vi har vært lærlingplass siden 2001 og har lærlingeplasser innen restaurantkokk, resepsjon og servitør. 

Å være lærling hos oss betyr å ta mer ansvar og en stor lærekurve enn det å være på et større sted med mindre ansvarsområder. Hvis du tenker å bli leder innen ditt fag, så er vår plass et perfekt sted for deg. Du får være med på veldig mange arbeidsoppgaver i sammen med en god læreplan i bunn med halvårlige evalueringer og prøvefagprøver underveis.

Send søknad til hotel@fuglfonix.no

Fugl Fønix Etne AS Etne, Norway
Vi søker faginteressert kokkelærling. Om deg : Det viktigste er interesse for faget og evnen til å stå på. Du er smilende og bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Du må kunne ta initiativ etter hvert og ta ansvar for arbeidsoppgaver på en profesjonell måte. Om oss : Du får være med på veldig mange arbeidsoppgaver i sammen med en god læreplan i bunn med halvårlige evalueringer og prøvefagprøver underveis. Hvis du tenker å bli leder innen ditt fag, så er vår plass et perfekt sted for deg. Vi har tatt imot lærlinger siden 2001 og veldig god erfaring med dette. Alle våre lærlinger har bestått fagprøve ved endt læretid. Send søknad til hotel@fuglfonix.no
10/01/2019