ARKA AS

Hos ARKA A/S får du skreddersydde og komplette transportløsninger, ofte med en kombinasjon av egenproduksjon og importerte kvalitetsprodukter.

ARKA A/S ble grunnlagt i 1912 og med vår over 100 år lange erfaring kan du stole på høy standard, god kvalitet og innovative løsninger når du handler med oss. ARKA produserer påbygg til lastebiler.

Vi er 60 ansatte med en kombinasjon av lang erfaring og nyutdannet personell. Vi tar in 2 lærlinger pr. år. Vi er godkjent lærebedrift i industrimontør faget.

Fabrikken er på 6000kvm og ligger i Os kommune.

Selskapet inngår i Strømberg Gruppen AS som har en omsetning på ca. 2 mrd pr. år.

ARKA AS Industrivegen 11, 5200 Os, Norway
15/01/2018
Hos oss får du et trykt og god arbeidsmiljø. Vi sørger for at du får en fadder som vil følge deg gjennom hele læretiden. Vi tilbyr også samlinger sammen med andre lærlinger i konsernet. Det blir blant annet organisert tur til VOLVO fabrikken i Gøteborg. Vi organiserer utdanningen som en rulleringstjeneste hvor man får opplæring i alle deler av produksjonen, her kan nevnes: Produksjon av glassfiberskap, montering av komponenter på lastebil, montering av kran og hydraulikk, sveising, elektromontering, reparasjon av kraner og påbygg generelt.