Eco Cult

Velkommen til Eco Cult. Vi holder til i ett stort, flott lokale i Bygdøy Allè 25 på Frogner, Oslo. Vi har holdt dørene åpne i litt over 2 år nå, og har hatt en utrolig vekst på så kort tid. Vi startet med en liten gruppe frisører og 1 lærling, og er pr dags dato 3 lærlinger, 8 frisører, 1(2, hun  ene er også frisør) negledesigner(e) og 1 tattovør. Vi tilbyr tilnærmet alt av behandlinger innenfor frisørfaget, i tillegg til negler, voksing og tattovering i kjelleren. Vi jobber også med å få sjenkebevilling, hvor det da blir mulighet for alkoholsalg i resepsjonen.

For oss er arbeidsmiljø veldig viktig, og noe vi setter høyt på lista. Vi har ett godt og kreativt miljø oss imellom, og jobber tett med hverandre under behandlinger for å inspirere og lære av hverandre. I salongen har vi ett høyt, men behagelig tempo hvor kunden alltid kommer først i fokus. Vi er også en del ute på oppdrag i form av styling til fotoshoot, musikkvideoer og eventer.

Eco Cult Oslo, Norway
30/01/2018
Vi er en 2 år gammel i salong i full fart opp og frem. Vi har tre lærlinger fra før. En som skal opp til svennebrev denne våren. Vi satser på lærlingene våre, som har mange spennende oppgaver. Stylingjobber og eventer og salong arbeide. Bygge kundekrets, og trene til svennebrev. Dette er noen av de tingene vi holder på med. Hos oss er oppgavene mange og varierte. Vi har et stort spekter av behandlinger og et veldig godt arbeidsmiljø. Vi har utenom frisører, negldesign og tattoo.  Vi er en "Grønn salong." Vi har fokus på grønne produkter og miljø. Vi ønsker å være et grønnere alternativ. Men har en stor variasjon innen produkter. Både hårpleie og tekniske produkter. Du får god opplæring i alt. Vi ønsker en positiv, blid og arbeidssom person. Som ønsker å nå langt, og som er "sulten" på nye utfordringer.   Velkommen til oss på Eco Cult