Fossum Hestesportsenter

Fossum Gård ligger på Sydskogen, midt mellom Heggedal og Slemmestad. (Ikke langt fra Asker, Røyken, og Drammen) og tilbyr privat oppstalling av alle typer hester.

Her har vi stallplass til 35 hester i moderne bokser. Alle hestene er daglig ute i romslige luftegårder, eller i flokk på store områder. Gården har alle fasiliteter tilgjengelig, inkludert ridehus, ingen rideskole, i tillegg til et stort nettverk av turveier i all slags terreng. Vi har ukentlige treninger i sprang og dressur.

Vi har alltid grovfòr (høyensilasje) av god kvalitet, eller man kan bestille høy dersom det er behov for det. Kraftfòr tilbys fra flere ulike leverandører, blant annet Champion, Havens, Eggersmann, Lexa og Marstall. Vi har også tilskudd fra blant annet NAF, Blue Hors og Hilton Herbs.
Møkking, skrittemaskin og fullpensjon kan bestilles ved behov, og vi har også industrivaskemaskin og solarium på stedet.

Vi har hatt 1-2 lærlinger pr år hos oss siden 2010, og samtlige har bestått eksamen (de fleste med beste karakter). 

Lurer du på om du kan bli lærling hos oss så kan du ta kontakt på telefon 928 07 830 eller epost johannabakke@gmail.com :)