Nordbygdo FUS barnehage

FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og møte nye utfordringer. Visjonen er vår ledestjerne og gir mening til jobben vi gjør; Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.

 

I Nordbygdo FUS barnehage kommer barnet først. Våre satsningsområder er opplevelser og friluftsliv, her er det mye aktivitet, lek og glede! Vi har to minibusser, båt og kanoer. Personalet er glødende, skapende og tilstedeværende, og jobber alltid aktivt for å sikre at alle barna har venner. 

Vi har to bygg og består av 8 avdelinger, ca 130 barn.

Nordbygdo FUS barnehage Stord, Norway
04/05/2018
Vi ønsker lærling fra høsten 2018 i 100% stilling.  Ber om søknad snarest mulig. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og møte nye utfordringer. Visjonen er vår ledestjerne og gir mening til jobben vi gjør; Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.