Øye Maskin AS

Øye Maskin AS  har vert i landbruksmaskin bransjen i over 40 år. Vi er forhandler for Norwegian Agro Machinery som har landsdekkende forhandlernett av blant annet CLAAS traktorer og diverse redskap. CLAAS traktor er et av de mest salgsøkende traktormerke her i landet i 2017. Og vi i Øye Maskin arbeider kontinuerlig for å tilpasse oss markedet og gi god service til våres kunder.

Øye maskin AS har dyktige og erfarne medarbeidere med lang erfaring i bransjen. Og her arbeider vi alle i felleskap med det vi driver med.  

Øye Maskin AS Vartdal, Norway
Har du interesse i å skrue på maskiner, traktorer eller landbruksmaskiner? Er du interessert, ryddig og lærevillig så har vi jobb til deg.  Vi jobber med alt fra enkle maskiner til "High tech" maskiner og traktorer med nyeste teknologi som er like avansert som det du finner på biler eller kanskje til og med mere avansert med flere systemer.    I læretiden skal du jobbe med: Feilsøkning og diagnose. Bruk av norsk og engelsk teknisk informasjon og digitale hjelpemidler inngår i arbeidet. Reperasjon og vedlikehold. Dokumentasjon og kvalitet. Om du ønsker mer informasjon eller er interessert er det bare å ta kontakt.
04/01/2019