Almhus AS

Almhus startet i 2017 og omsetter over 4MNOK i 2018. Daglig leder er Christian, 26 år, som er tømrersvenn. Ansatte er Glenn, 23 år, som også er tømrersvenn, Are, 42 år, som er siv.ing bygg og Jan, 65 år, som er arkitekt. Vi ansatte nettopp Mark, tømrersvenn, 28 år. 

Ettersom oppdragsmengden vår har økt mye så ønsker vi å ha med oss flere på laget. Vi ble godkjent lærlingbedrift i 2017, og er også sentralt godkjent innen tømmer og mur/betong.

Målet vårt er å vokse sammen med deg som lærling og la deg få lov til å utvikle deg i et godt, ungt og hyggelig fagmiljø. Vi har pr idag mest oppdrag med renovering av eneboliger, men forhandler om kontrakter på nybygg som skal starte i 2019. Gjennom Almhus så vil du komme innom det aller meste innen tømrerfaget.

Vi ønsker deg som liker faget. Om du ikke liker alle fagene på skolen, så er det viktigste for oss din interesse for tømring og husbygging. Selv om du har høyt fravær på skolen må du ikke være redd for å søke hos oss. Daglig leder hadde selv 90 dager fravær tilsammen på GK1 og VK1. 

Vi vet at skolen ikke alltid er det mest motiverende miljøet å utvikle seg i. Så lenge du er motivert på å komme deg ut i lære og stå på og vise interesse og være "på" så ring oss.