ISS Facility Services AS

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 ansatte og hovedkontor i København, Danmark.

I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre ansatte. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 ansatte. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo.

Vår visjon: We are going to be the World`s Greatest Service Organisation.

ISS Facility Services AS Kværnerbyen, Oslo, Norway
ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 ansatte og hovedkontor i København, Danmark. I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre ansatte. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 ansatte. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo. Vår visjon: We are going to be the World`s Greatest Service Organisation. Da søker ISS deg som lærling i  Kontor- og administrasjonsfaget! Våre lærlinger er en viktig del av teamet vårt og du vil jobbe både selvstendig og sammen med erfarne medarbeidere. Gjennom utfordrende arbeidsoppgaver, vil du jobbe aktivt med kompetansemålene dine, og lære å reflektere og vurdere din egen innsats og fremdrift. Samtidig vil du få muligheten til å påvirke læretiden din. I læreperioden vil du være knyttet til People&Culture. Hos oss vil du være med på det daglige arbeidet i avdelingen. Du vil få kjennskap til for eksempel de forskjellige systemene vi bruker, gjennomføring av arrangementer og ulike oppgaver innen HR. Du kommer også til å bistå andre avdelinger med oppgaver, blant annet Finans. Som erfaren lærebedrift, vil vi tilby deg: Fleksibel, individuell opplæringsplan tilpasset ditt kompetansenivå og interesser God veiledning og oppfølging med egen faglig ansvarlig og flere veiledere «En fot innenfor» et av Norges største selskaper Ordnede arbeidsforhold Tilknytning til AOF Opplæringskontor, som arrangerer ulike aktiviteter for lærlinger   Læretiden gjennomføres høsten 2019 - høsten 2021 på ISS hovedkontor i Kværnerbyen sentralt i Oslo. Kvalifikasjoner: Du er interessert i Kontor- og administrasjonsfaget, og det er et absolutt krav at du har fullført og bestått Vg1 Service og samferdsel og er i ferd med å avslutte Vg2 Salg, sikkerhet og service. Du må også skrive og snakke godt norsk. Du trives med varierte oppgaver og et høyt tempo. Du jobber strukturert, er selvstendig og nysgjerrig, og holder god orden samtidig som du jobber effektivt. Du må kunne kommuniserer godt med andre, og trives med å bruke IKT og dataverktøy.  Nysgjerrig?  Send søknad, inkl. CV og karakterutskrift innen 1. mars. Aktuelle kandidater blir invitert til intervju i mars måneden.
04/02/2019