Fixel - Din elektriker på dagen AS

Blant de mange elektroselskapene i Oslo er Fixel et litt annerledes elektroselskap - for oss er ikke en jobb bare en jobb, vi strekker oss noen hakk lenger for kunden og hverandre.

Vi er ute etter utadvendte og ambisiøse lærlinger som ønsker seg en karriere innen elektro. Vi er kjent for et godt arbeidsmiljø og vi satser på våre medarbeidere og gjør det vi kan for at de skal lykkes og trives.

Fixel - Din elektriker på dagen AS Oslo, Norway
Hva er en god lærling for oss? Vi ser etter en lærling i Oslo-området som er 100% sikker på at han/hun vil ta fagbrevet og er villig til å jobbe hardt for å få det til. Du er flink til å prate for deg, er ærlig, utadvendt og ser for deg en karriere som elektriker. Hvordan er det hos oss? Hos oss er det et ungt miljø med gratis frokost, gratis lunsj og nye firmabiler. Vi jobber i private boliger med vedlikehold og oppgraderinger, og du får derfor prøve mange forskjellige arbeidsoppgaver. Kvalifikasjoner: - Ungdomsrett - Lavt fravær fra skolegang - Morsmålsnivå i norsk muntlig og skriftlig VIKTIG!  Ta med dette i søknaden: Beskriv deg selv kort Hvorfor du vil jobbe i Fixel Legg ved kompetansebeviset fra videregående skole. Les mer om oss på våre nettsider: www.fixel.no   Vi ser frem til å høre fra deg!
25/06/2021