Elektris 24 timers service AS

Elektris 24 timers Service AS er et lite elektriker selskap som hovedsakelig leverer serviceoppdrag til privatpersoner i Oslo / Asker og bærum.

Til sammen er det ca 10 personer. Mange er unge.

Som lærling hos oss får man vært med på svært varierte arbeidsoppdrag innen elektrofaget

For oss er det viktig at lærlingen blir faglig sterk med et glimt i øye.

Det vi prioriterer når vi vurderer lærlinger er:
- Lavt fravær fra skolen
- Gjerne attester fra utplassering
- Høy norskspråklig kompetanse, muntlig og skriftlig
- Personlighet
- Engasjement

Se vår nettside: http://www.elektris.no/

Vi tar med alle på restaurant eller lignende jevnlig. Det er viktig å ha det gøy med kollegene sine utenfor jobben i blant også! :)

Send oss gjerne en beskrivelse av hvem du er og hvorfor du ønsker lærlingplass hos oss. 

Dokumenter vi trenger med søknad:
- Kompetansebevis/karakterkort fra alle år på VGS inkludert fravær
- Attester (hvis du har) 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Elektris 24 timers service AS Oslo og Asker/bærum
Elektris 24 timers Service er et lite elektriker selskap som hovedsakelig leverer serviceoppdrag til privatpersoner i Oslo / Asker og bærum. Til sammen er det ca 10 personer. Mange er unge. Som lærling hos oss får man vært med på svært varierte arbeidsoppdrag innen elektrofaget. For oss er det viktig at lærlingen blir faglig sterk med et glimt i øye. Det vi prioriterer når vi vurderer lærlinger er: - Lavt fravær fra skolen - Gjerne attester fra utplassering - Høy norskspråklig kompetanse, muntlig og skriftlig - Personlighet - Engasjement Se vår nettside: http://www.elektris.no/ Vi tar med alle på restaurant eller lignende jevnlig. Det er viktig å ha det gøy med kollegene sine utenfor jobben i blant også! :) Send oss gjerne en beskrivelse av hvem du er og hvorfor du ønsker lærlingplass hos oss.  Dokumenter vi trenger med søknad: - Kompetansebevis/karakterkort fra alle år på VGS inkludert fravær - Attester (hvis du har)  Vi ser frem til å høre fra deg!
27/09/2021