Skutebrygga

Skutebrygga ligger idyllisk til ved elvebredden midt i hjertet av Drammen. 

Skutebrygga kan tilby et variert utvalg av spennende råvarer, interessante kombinasjoner og morsomt tilbehør. Vi gleder oss til å ønske matglade gjester velkommen!

Vårt høyeste ønske er at Skutebrygga skal være ett trivelig og uformelt møtested, hvor gjestene kan treffe venner, kollegaer, naboer,  kjente og ukjente.Samtidig satser vi stort på å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Vi bytter menyen fire gang i året, og er stolt av at vårt personell kan være med på å påvirke vårt kulinariske stempel. 

Skutebrygga tar inn lærlinger både i restauranten og på kjøkkenet. 

Skutebrygga Skutebrygga, Nedre Strandgate, Drammen, Norway
Skutebrygga er en bedrift med lang tradisjon for læringer i både kjøkken og restaurant.  Vårt høyeste ønske er at Skutebrygga skal være et trivelig og uformelt møtested, hvor gjestene kan treffe venner, kollegaer, naboer,  kjente og ukjente.Samtidig satser vi stort på å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Vi bytter menyen fire gang i året, og er stolt av at vårt personell kan være med på å påvirke vårt kulinariske stempel.  Skutebrygga tar inn lærlinger både i restauranten og på kjøkkenet. 
06/03/2020