Alfa Bilsenter AS

Alfa Bilsenter ble etablert i 1990. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, dermed så har Alfa Bilsenters medarbeidere en frontlinje der vi skal være:

Behovsorientert – Kvalitetsorientert – Serviceorientert.

 

Dette måles jevnlig og medarbeiderutvikling og trening blir lagt tilrette for å oppnå kontinuerlig forbedring av kundens tilfredshet. Eierne av Alfa Bilsenter AS har helt siden 90-tallet har vært opptatt av å utvikle egeneide forhandlerbedrifter. Takket være våre fornøyde kunder så vil suksessen fortsette og Alfa Bilsenter AS vil bli representert i alle storbyer i Norge fremover i tid. Hos oss vil du enten som ny bileier eller som kunde av et av selskapets underavdelinger oppleve at vi streber etter å kunne yte god service og tett oppfølging av kunden.

Med oss på laget har vi blant annet Santander Consumer Bank som leverer gunstig finansiering til våre kunder. Sammen er vi med på å bygge gode relasjoner mellom oss og deg som kunde.

Alfa Bilsenter AS Alfa Bilsenter AS, Algarheim, Norway
Hei. Vi søker lærling til vår avd. Algarheim. Som lærling hos oss vil du være med på en utviklings reise og vil gå gjennom alle avdelinger steg for steg. Hos oss lærer du ikke bare fra boka men fra realitet, øvelser og utfordringer generelt i hverdagen. Alfa Bilsenter AS har en god og gammel historikk fra tidligere lærlinger som har gått ut med topp karakter og jobber idag hos bl.a en av Norges største selskaper. Er du med på laget i Team AB har du utviklingsmuligheter i vår bedrift etter slutt lære periode. Vi ser etter person med styrke, lære vilje, og ansvarsfull. Gjennom årene har vi også opplevd elever om ikke er så skoleflink men presterer utmerket i arbeidslivet, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
10/03/2020