Alustar AS

Alustar AS er en lokaleid bedrift etablert på Sola i 1994. Bedriften har en visjon om å være en ledende produsent og leverandør av systemstillas i aluminium til det nasjonale og internasjonale markedet. Konseptet Alustar er et moderne og brukervennlig system som forbedrer sikkerhet og arbeidsmiljø. Vi leverer stillastjenester til lokale bygge- og industribedrifter og stillasutstyr til store, norske og internasjonale selskaper. 

Alustar har egen produksjonsvirksomhet på Joa Industriområde, Sola, og leverer tilpassede løsninger til de fleste formål. Vi er sertifisert ihht nasjonale og internasjonale standarder. Selskapet har ca. 30 fulltidsansatte med en liten administrasjon.

Alustar AS Arbeid på lokale prosjekter i Stavanger området. Bedriften har hovedkontoret og basen på Sola, i nærheten av flyplassen.
Alustar er en godkjent lærebedrift og søker lærlinger innenfor Stillasbyggerfaget. Vi ønsker lærling som: har relevant utdanning fra vgs (Vg1 og Vg2) har praktisk håndlag og interesse for faget er lærevillig, serviceinnstilt og omgjengelig kan samarbeide på laget behersker norsk skriftlig og muntlig Vi tilbyr: montering og demontering av stillas på våre lokale prosjekter forefallende arbeid på verksted/lager praktisk opplæring i samsvar med læreplanen ordnede arbeidsforhold lønn ihht. lov og avtaleverk rettledning og oppfølging helt til fagprøve  Er du interessert i å bli lærling hos oss og vil vite mer send en e-mail til oss.
11/03/2020