Copycat Lillestrøm

Kommunikasjon fra A til Å – CopyCat er 100% norskeiet og tilbyr sitt sukessrike konsept innen tjeneste-områdene Print og Profil 

 

CopyCat har løsninger for Norges ledende bedrifter og betjener en rekke bransjer. Sentralt i filosofien er «Umiddelbar trykkstart og levering» og CopyCat elsker alle utfordringer!

 

CopyCat Lillestrøm er en franchise av CopyCat AS og holder til i store lyse lokaler nær jernbanestasjonen i Lillestrøm

 

Print – CopyCat tilbyr alt av trykksaker, inkludert ferdiggjøring og utsendelse. Uansett hvilken avdeling du benytter, trykker vi med høyeste kvalitet på alle papirtyper og med et stort utvalg av ferdiggjøringsmuligheter. Topp moderne produksjonsløsninger sørger for topp kvalitet, med umiddelbar trykkstart og kjemperask levering. Når du trenger print, har vi alltid en løsning!

 

Profil – CopyCat hjelper deg når budskapet ditt virkelig skal synliggjøres! Det er liten vits i å bruke penger på materiell som ingen legger merke til, og hos oss er det ytterst få begrensninger i formater eller materialmuligheter. Vi sørger for kvalitetstrykk på lettplater, papp, akryl, aluminium osv., figurskjæring av dekormateriell, samt trykte sjokkselgere, bannere, rollups, fasadeseil, tapet og emballasje i det volumet du ønsker. Endelig kan budskapet ditt få den oppmerksomheten det virkelig fortjener!