Stavanger Mekaniske

Stavanger Mekaniske har som målsetning å bli den foretrukne leverandør av mekaniske tjenester innen fabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner.

Selskapet består av spesialiserte personer med lang erfaring innen rør og stålstrukturer innen norsk petroleumsindustri og øvrig landbasert industri. Selskapet er spesialisert rundt fabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner, med tilhørende leveranser av tjenester innen oppmåling, engineering, prosjektledelse, fagpersonell og utleie av relatert utstyr.

Stavanger Mekaniske Stavanger, Norway
Stavanger Mekaniske søker etter nye lærlinger, ønsker du og jobbe på en kreativ og spennende arbeidsplass, da søker vi nettopp deg som er våken, kreativ og har stå på-vilje. Stavanger Mekaniske er en relativt ny bedrift men med lange tradisjoner. Stavanger Me-kaniske har som målsetning å bli den foretrukne leverandør av mekaniske tjenester innen fabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner. Selskapet er spesialisert i fabrikasjon av rør og stålkonstruksjoner, men også tjenester innen Elektronisk oppmåling og Engineering Vi søker lærlinger innen Rør-sveising Industrirørlegger
10/11/2020