opplæringskontor

SØKNAD  STILLING: LÆRLING HELSEFAGARBEIDER

 Jeg er ei dame på 25 år, jeg har to barn og kommer fra Eritrea. Jeg har bodd i Norge i 5 år og kan jeg snakke godt norsk muntlig og skriftlig. Jeg trives med å jobbe med eldre mennesker. Derfor vil jeg jobbe hos dere.

Jeg har nettopp fullført 2 år med helsefagarbeider, derfor jeg vil gjerne søke på lærlingplass. Jeg har vært i praksis på ladesletta i omsorgs bolig og jeg har jobbet tidligere i Løvåsen sykehjem i praksis. jeg har lært flere daglig gjøremål til pasienten og brukeren, som stelle pasienten, lage mat, flytting på pasienten fra senga til stolen, støttestrømper, reier opp senga og mate pasienten. Jeg vil gjerne ha mer erfaring som lærling og vise det jeg kan.

Jeg liker å møte opp presis på jobben, jeg har humor, jeg liker å jobbe rask, nøye og pliktoppfyllende. jeg god til å jobbe og samarbeide med andre. I tillegg har jeg lite fravær på skolen med følge grunn til. Jeg liker også å gi omsorg, empati, til pasienten eller brukeren. Jeg er engasjert og interessert for faget, Og har jeg god fysisk og psykisk helse. Jeg bor i Hommelvik så det er nærme så jeg har mulighet til å ta buss eller tog, dermed er jeg fleksibel.

Sommeren 2019 begynte jeg sommerjobb som renholder på nortura. jeg jobber også etter skolen fremdeles.