Sørlandeiendom

  • Mandal, Norway

Vi står klare til å hjelpe deg med alle typer bygg- og Anleggstjenester! Er du på utkikk etter en seriøs aktør som har fokus på kvalitet og nøyaktighet? 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi har lang erfaring i bransjen, og vet at fornøyde kunder er den aller beste reklamen.

Sørlandeiendom Mandal, Norway
Vil du bli fagarbeider og jobbe i en spennende bedrift? Vi søker etter lærling til tømrerfaget. Vi lover deg en spennende læretid og en mulighet for videre arbeid i Sørlandeiendom etter læretiden. Som lærling vil du få muligheten til å være en del av et godt arbeidsmiljø og delta på spennende prosjekter i Mandal, Kr sand, Hovden osv… Lærestedet vil være i Mandal Personlige egenskaper: -  Interesse for faget - Du er selvstendig, ryddig og strukturert i ditt arbeid - Du må ha gode holdninger - Du er omgjengelig og evner å jobbe godt i team - Du må vise initiativ og engasjement og ønske å gjøre en god jobb Sørlandeiendom AS kan tilby deg: - God og kvalifisert oppfølging i lærlingetiden iht læreplanen - Varierte og spennende arbeidsoppgaver - Gode muligheter for faglig og personlig utvikling - Et godt arbeidsmiljø og en spennende arbeidsplass Arbeidsoppgaver: - Arbeidsoppgaver iht. læreplan, samt generelle arbeidsoppgaver...
13/10/2021