Ridesenteret i Rauland AS

Ridesenteret i Rauland har 23 hester, derav ca 18 av disse går i rideskolen og nyttes i kurssammenheng. Stallen er sammenbygget med ridehall på 20×60 m med tribune, hyggelig rytterstue med god innsikt til ridehallen og eget undervisningsrom til teorileksjoner med multimedia funksjoner. I tillegg har vi overnattingskapasitet til 50 personer, via 4 hytter i ulik størrelse som ligger til anlegget. Utendørs har vi tilgang til 20×40 m utebane, feltrittbane og fantastisk fjellnatur. Rauland ligger øverst i Telemark med utsikt over sjøen Totak, ca. 800 m.o.h, og i flott naturskjønt miljø.
Gjennom de siste 35 år har Ridesenteret hatt et samarbeid med Rehabiliteringssenteret AiR, som er en av hjørnesteinene i vår drift.

 
Ridesenteret i Rauland AS Ridesenteret i Rauland, Haddlandsvegen, Rauland, Norway
RIDESENTERET I RAULAND SØKER 1-2 LÆRLINGER FRA SOMMER ELLER HØST 2022! OM DU ER GLAD I NATUR, LIKER OG GI DEG TID MED HESTER, KOLLEGER OG KUNDER, OG HAR EGENINTERESSE I Å UTVIKLE HESTEFAGET, KAN VI VÆRE ET RIKTIG LÆRESTED FOR DEG! Ridesenteret i Rauland har 23 hester, derav ca 18 av disse går i rideskolen og nyttes i kurssammenheng. Stallen er sammenbygget med ridehall på 20×60 m med tribune, hyggelig rytterstue med god innsikt til ridehallen og eget undervisningsrom til teorileksjoner med multimedia funksjoner. I tillegg har vi overnattingskapasitet til 50 personer, via 4 hytter i ulik størrelse som ligger til anlegget. Utendørs har vi tilgang til 20×40 m utebane, feltrittbane og fantastisk fjellnatur. Rauland ligger øverst i Telemark med utsikt over sjøen Totak, ca. 800 m.o.h, og i flott naturskjønt miljø. Gjennom de siste 35 år har Ridesenteret hatt et samarbeid med Rehabiliteringssenteret AiR, som er en av hjørnesteinene i vår drift. Vi kan tilby læreplass for 1-2...