Rimo reklame as

Rimo reklame as er en totalleverandør innen skilt, dekor, profilering og grafisk design. Vi holder til i Narvik by,  og har gjennom flere tiår skaffet oss bred og god kompetanse innenfor vårt fagområde. 
Svennebrev som profileringsdesignere, erfarne montører og nå en ledig lærlingeplass i profileringsdesignfaget.

Skilting, dekor på biler, taktil- og universell merking i bygg, solfilm på bygg, profileringsartikler, arbeidsklær, storformatprint, tekniske tegninger og grafisk arbeid er noe av det vi kan tilby!

Rimo reklame as Remote (Narvik, Norway)
Vi har siden tidlig 1990-tallet vært en ledende bedrift innen skilt, dekor, profilering og grafisk design i vårt distrikt. Vi holder til midt i Narvik by i Nordland. Våre nysgjerrige og kreative ansatte har gjort at vi gjennom disse tiårene har skaffet oss bred og god kompetanse innenfor vårt fagområde. 3 av våre ansatte har jobbet her over 20 år. Vi har profileringsdesignere, grafiker, og montører med bred erfaring innen montasje. Vi har nå en ledig lærlingeplass i profileringsdesignfaget. Sjekk ut yrket på nett :) Skilting inne og ute på offentlige og private bygg, dekor på biler, helfoliering av biler, taktil- og universell merking i bygg, solfilm på bygg, profileringsartikler, arbeidsklær, storformatprint, tekniske tegninger og grafisk arbeid er noe av det vi jobber med. Vi gjør jobben fra design til ferdig monterte produkter! Vi er medlem i 2 landsdekkende kjeder: Skiltgruppen og Gosh!  Dette gir oss stort faglig utbytte, muligheter for kursing, deltagelse på messer...