Auster Salon & Academy AS

Auster Salon & Academy ble etablert i 1962 og er i dag en av Oslos største frisørkjeder. Familiebedriften har gjennom hele sin historie gjort sitt ytterste for å yte best mulig kundebehandling, ta vare på tradisjonene i frisørfaget, og sørge for faglig utvikling. Ved siden av salongene sørger Auster for grundig opplæring og oppfølging av fremtidige og eksisterende medarbeidere.

Vi har 10 eksklusive lærlingplasser hvert halvår hvor du kan ta del I Norges mest helhetlige grunnleggende utdanning for lærlinger

Lærlingtiden hos oss starter med et 6mnd kurs på Auster Academy midt I hjertet av Oslo`s hovedgate. Her er du 4 dager I uken hvor du jobber på kunder I samarbeid med en instruktør. Vi har maks 5 lærlinger pr. 1 instruktør. Samtidig er du 1 dag I uken I salong som assistent.

Vårt opplæringsteam består av utdannede instruktører, som er kvalitetssikret gjennom egne opplæringsrutiner for disse stillingene. Vi tror på et opplæringssystem, hvor det gis lik oppfølging av alle instruktører og har laget en standard i form av en bok/dvd med 18 klassiske klipp og fargeteknikker som er tilpasset det kommersielle markedet.

Kontakt oss på post@auster.no for mer informasjon og for å avtale et intervju.