Kuraas AS

Eventyret startet allerede i 1926. Da åpnet Ole Kuraas sin første slakterforretning nederst i Dronningens gate i Narvik. Han hadde en drøm om å kunne tilby folket kjøtt av høy kvalitet i alle mulige varianter. Og drømmen skulle gå i oppfyllelse.

I dag, 90 år etter, produseres det kjøtt fra et hypermoderne produksjonsanlegg i Narvik. Der arbeider kompetente mennesker hardt hver eneste dag for å tilby Norge de aller beste kjøttvarer.

Fabrikken det produseres fra i dag ble ferdigstilt i 2002, og tilfredsstiller alle standarder som settes til en moderne matfabrikk. Fabrikken er på 6000 m² og er optimalisert for store serier. Her utføres nedskjæring, foredling og pakking av alle typer kjøtt etter ISO 22000 standarden.

For å sikre den aller beste kvaliteten på kjøttet, har vi implementert systemer som gjør at vi kan spore hvert eneste kilo kjøtt gjennom alle produktsjonsledd med SSCC merking og det avanserte pakningsnivå 4. All kommunikasjon mellom oss og våre forretningspartnere går via EDI.

Vår lange erfaring, vår moderne fabrikk, våre strenge rutiner og de dyktige menneskene som jobber her, gjør at vi kan være sikre på at vi leverer trygg og smakfull mat av høyeste kvalitet!

Det jobber det ca 80 personer (55 årsverk) hos Kuraas, hvorav ca 30 % kvinner.