CV maler for lærling og student

cv mal lærling og student

Velkommen til vårt ressurssenter dedikert til lærlinger og studenter. Utforsk våre CV- og søknadsmaler, samt nyttige linker og verktøy for å hjelpe deg med å skaffe deg en lærlingplass eller studentjobb.

Skreddersydd for lærlinger og studenter

Disse malene er enkle å tilpasse i Word eller Google Docs. Husk å lagre CV-en i PDF-format før du sender den til bedriften.

cv mal lærling og student

cv mal lærling og student

Søknadsmaler for lærlinger

For å gjøre det enklere for deg har vi utarbeidet et utvalg søknadsmaler som du kan bruke som et utgangspunkt. Disse malene er designet for å hjelpe deg med å strukturere og formulere din søknad på en profesjonell og overbevisende måte.

 

Hei,

Jeg heter [Ditt Navn], og jeg er veldig interessert i å bli en del av deres team som lærling innenfor [ditt yrkesfag]. Etter å ha fullført [navnet på relevant utdanning eller kurs], føler jeg meg klar til å ta fatt på en praktisk læreperiode hos deres bedrift.

Jeg har alltid hatt en lidenskap for [ditt yrkesfag], og jeg ser virkelig frem til å få muligheten til å lære og utvikle meg videre sammen med dere. Jeg er motivert, pålitelig og ivrig etter å bidra til deres team.

Tusen takk for at dere tar dere tid til å lese gjennom min søknad. Jeg håper virkelig på muligheten til å bli en del av deres team og lære fra deres erfaring og ekspertise.

Med vennlig hilsen,
[Ditt Navn]

 

Hei,

Jeg heter [Ditt Navn] og ønsker å søke om en lærlingplass innen [yrkesfag] hos deres bedrift. Å få muligheten til å lære og utvikle meg i et praktisk miljø er noe jeg virkelig ser frem til, og jeg tror deres bedrift kan være det rette stedet for meg å starte min karriere.

Med [beskriv din interesse for faget eller din motivasjon for å søke lærlingplass] som drivkraft, har jeg fullført [beskriv relevant utdanning eller kurs]. Jeg er dedikert, nysgjerrig og klar til å ta fatt på nye utfordringer.

Jeg ser frem til muligheten til å bidra til deres team og lære fra deres ekspertise. Takk for at dere tar dere tid til å vurdere min søknad.

Med vennlig hilsen,

[Ditt Navn]

 

 

Nyttige nettsider

Som lærling kan du ha rett til både stipend og lån fra Lånekassen i 11 måneder per skoleår. Du må vente med å søke til lærekontrakten din er godkjent:

https://lanekassen.no/larling

Se alle de ulike måtene du kan få fag- eller svennebrev på:

https://veientilfagbrev.no/

Karriereveiledning.no tilbyr gratis karriereveiledning på chat, telefon og gjennom verktøy på nettsiden. Her kan du også få hjelp til å lage et utkast til jobbsøknaden på 20 sekunder!

https://karriereveiledning.no/