Fra elev til lærling

Laerlingplass.no er den nasjonale plattformen for ledige lærlingplasser og et komplett rekrutteringssystem for lærebedrifter og opplæringskontor.

Vi tilbyr en brukervennlig opplevelse for både søkere og tilbydere av lærlingplasser, og forenkler rekrutteringsprosessen og samtidig gjør tilgangen til lærlingplasser mer tilgjengelig og oversiktlig for alle.

 

Opprett bedriftsprofil nå

 

 

Formål og visjon

Vi har en klar visjon: å hjelpe elever med å ta det viktige steget fra elev til lærling og sette fokus på de fantastiske lærebedriftene vi har i Norge.

Vi arbeider for å effektivisere veien fra elev til lærling og gjøre tilgangen til lærlingplasser mer tilgjengelig og oversiktlig for alle.

Med noen få enkle klikk kan du raskt finne ledige lærlingplasser innenfor ditt spesifikke yrkesfag, som er lagt ut på Laerlingplass.no av bedriftene selv.

For søkere til lærlingplass

Er du på jakt etter din ideelle lærlingplass? Laerlingplass.no gir deg muligheten til å utforske et bredt spekter av ledige lærlingplasser innen ditt spesifikke yrkesfag. Med bare noen få klikk kan du finne lærlingeplassen som matcher dine ambisjoner og mål, og sette kursen mot en givende karriere.

For lærebedrifter og opplæringskontor

Ved å publisere dine ledige lærlingplasser på Laerlingplass.no, når din bedrift eller organisasjon ut til dagens aktive og motiverte søkere innen ditt fagområde. Vi legger til rette for en sømløs og effektiv tilnærming for å finne den perfekte kandidaten for din lærlingeplass.

 

Ikke godkjent lærebedrift?

Velg din fylkeskommune her og start søknadsprosessen for godkjenning i dine ønskede yrkesfag. Du kan søke om godkjenning i flere fag.

 

Opprett gratis bedriftsprofil på Laerlingplass.no ➜

Se alle registrerte og godkjente lærebedrifter ➜