Norges ledende markedsplass for å finne og tilby lærlingplasser

Laerlingplass.no startet med en enkel idé: å effektivisere overgangen fra elev til lærling og sikre at ledige lærlingplasser er tilgjengelige for alle.

Vi tror på en verden der alle har muligheten til å realisere sitt potensial, uavhengig av bakgrunn, geografisk beliggenhet eller nettverk.

 

Opprett bedriftsprofil

 

rekruttere lærlinger

På Laerlingplass.no kan bedrifter enkelt annonsere ledige plasser og håndtere søknadsprosessen, mens elever finner spennende muligheter som passer deres interesser og ferdigheter.

Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra første søknad til vellykket ansettelse.

Laerlingplass.no drives av våre kjerneverdier:

Samfunnsansvar: Vi tror på like muligheter for alle og jobber for å gjøre veien fra elev til lærling så enkel som mulig, uavhengig av bakgrunn, geografisk beliggenhet eller nettverk. Hos laerlingplass.no tar vi samfunnsansvar på alvor og er kjernen i alt vi gjør.

Samarbeid: Vi jobber tett med lærebedrifter, opplæringskontorer og andre aktører for å skape et sterkt og inkluderende læringsmiljø for unge talenter.

Innovasjon: Vi utforsker stadig nye måter å forbedre rekrutteringsprosessen. Vi er dedikert til å implementere innovative løsninger som støtter lærlinger og lærebedrifter i et stadig skiftende arbeidsmarked.

Bli med oss på Laerlingplass.no, der vi sammen skaper en enklere vei fra elev til lærling.

Nyttige artikler og ressurser

Laerlingplass.no er en omfattende ressurs for lærlinger og bedrifter. Med oppdatert og nyttig innhold om søknadsprosessen, gir vår plattform verdifull informasjon som hjelper begge parter på veien mot lærlingplass og kompetansebygging.

Utforsk også vårt ressurssenter med CV- og søknadsmaler for å gjøre søknadsprosessen enda enklere og mer effektiv.

 

fns bærekraftmål og laerlingplass.no

Laerlingplass.no og FNs bærekraftsmål

Mål 4: Kvalitetsutdanning

Vi jobber for å sikre kvalitetsutdanning for alle ved å koble unge talenter med lærebedrifter og tilby lærlingplasser i ulike yrkesfag. Gjennom vår plattform gir vi unge mennesker muligheten til å få praktisk erfaring og utvikle kompetansen de trenger for å lykkes i arbeidslivet.

Mål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst

Laerlingplass.no støtter opp om anstendig arbeid og økonomisk vekst ved å tilrettelegge for lærlingplasser og yrkesutdanning. Ved å samarbeide med lærebedrifter og opplæringskontorer legger vi til rette for at flere unge kan få relevant arbeidserfaring og bygge en bærekraftig karriere.

Mål 11: Bærekraftige byer og lokalsamfunn

Vi bidrar til bærekraftige byer og lokalsamfunn ved å knytte lærlinger til bedrifter over hele landet. Dette fremmer lokal økonomisk utvikling og bidrar til å skape sterke, inkluderende og bærekraftige samfunn.

I tillegg til disse målene har Laerlingplass.no også et sterkt engasjement for å redusere ulikheter og fremme innovasjon. Sammen jobber vi mot en mer rettferdig, inkluderende og bærekraftig fremtid.

 

Vil du dra nytte av å være en godkjent lærebedrift?

Oppdag hvordan du kan bli godkjent og åpne dørene for lærlinger. Se veiledningen vår her.

 

Opprett bedriftsprofil på Laerlingplass.no