Personvernerklæring

Formålet med denne personvernerklæringen er å informere deg om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter din personlige informasjon.

1. Innsamling av Informasjon:
Vi samler inn informasjon fra deg når du oppretter en bedriftsprofil, legger ut lærlingplasser, eller søker på tilgjengelige posisjoner. Den innsamlede informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til, navn, kontaktinformasjon, CV, og vitnemål.

2. Bruk av Informasjon:
Den innsamlede informasjonen brukes utelukkende for formålene knyttet til Laerlingplass.no. Dette inkluderer administrasjon av bedriftsprofiler, annonsering av lærlingplasser, og behandling av søknader.

3. Beskyttelse av Informasjon:
Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at din personlige informasjon er trygg og beskyttet. Vi benytter sikre metoder for datatransmisjon og har prosedyrer på plass for å forhindre uautorisert tilgang.

4. Deling av Informasjon:
Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det kreves av loven.

5. Lagring og sletting av Informasjon:
Vi lagrer din informasjon så lenge det er nødvendig for formålene den ble samlet inn. Du har rett til å be om sletting av dine personlige data når som helst.

6. Informasjonskapsler (Cookies):
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle aggregert statistikk om besøkende. Du kan konfigurere nettleseren din for å avvise informasjonskapsler, men dette kan påvirke visse funksjoner på nettsiden.

7. Endringer i Personvernerklæringen:
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen.

8. Kontaktinformasjon:
Har du spørsmål angående vår personvernerklæring eller behandling av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på

post@laerlingplass.no

 

Takk for at du bruker Laerlingplass.no!