Personvernerklæring for Laerlingplass.no

Formålet med denne personvernerklæringen er å informere deg om hvordan Laerlingplass.no samler inn, bruker, og beskytter din personlige informasjon.

1. Innsamling av Informasjon

Vi samler inn informasjon fra deg når du oppretter en bedriftsprofil, legger ut lærlingplasser, eller søker på tilgjengelige posisjoner. Den innsamlede informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til, navn, kontaktinformasjon, CV, og vitnemål.

2. Bruk av informasjon

Den innsamlede informasjonen brukes utelukkende for formålene knyttet til Laerlingplass.no. Dette inkluderer administrasjon av bedriftsprofiler, annonsering av lærlingplasser, og behandling av søknader.

3. Beskyttelse av informasjon

Vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at din personlige informasjon er trygg og beskyttet. Vi benytter sikre metoder for datatransmisjon og har prosedyrer på plass for å forhindre uautorisert tilgang.

4. Deling av informasjon

Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det kreves av loven. I rekrutteringsprosessen er arbeidsgiveren som utlyser lærlingplassen ansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Kontaktinformasjon til arbeidsgiveren finner du i den aktuelle annonse.

5. Lagring og sletting av informasjon

Vi lagrer din informasjon så lenge det er nødvendig for formålene den ble samlet inn. Du har rett til å be om sletting av dine personlige data når som helst ved å kontakte oss på post@laerlingplass.no.

6. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle aggregert statistikk om besøkende. Du kan konfigurere nettleseren din for å avvise informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke visse funksjoner på nettsiden.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen.

8. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål angående vår personvernerklæring eller behandling av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på post@laerlingplass.no.

 

Takk for at du bruker Laerlingplass.no!