Pressemelding lærlingplass plattform / app

Laerlingplass.no - nasjonal plattform for lærlingplasser

I dag er vi svært glade for å kunngjøre lanseringen av Laerlingplass.no, en nasjonal plattform som tar sikte på å forenkle og effektivisere søket etter ledige lærlingplasser. Både elever og bedrifter har stått overfor utfordringer når det gjelder å finne hverandre, og dette er et problem vi er fast bestemt på å løse.

Laerlingplass.no er et resultat av vårt engasjement for å styrke overgangen fra elev til lærling. Vi er stolte av å kunne tilby en plattform som fungerer som en effektiv lærlingbørs, og som knytter sammen lærlinger og lærebedrifter over hele landet. Vi er her for å sikre at ingen mister muligheten til å forfølge sine yrkesdrømmer på grunn av mangel på informasjon og tilgang.

Utfordringen som Laerlingplass.no løser:

Mange unge talenter har opplevd frustrasjonen ved å lete etter en læreplass, samtidig som bedrifter og opplæringskontor har støtt på utfordringer i å finne passende lærlinger. Dette gapet har ført til tapte muligheter for begge parter. Med Laerlingplass.no tilbyr vi en enkel og effektiv løsning som gir både lærlinger og lærebedrifter muligheten til å finne hverandre og skape kontakt.

Hvordan skal Laerlingplass.no løse dette?

Ved å opprette en bedriftsprofil på Laerlingplass.no, kan bedrifter enkelt publisere og administrere sine lærlingplasser. Vår plattform tilbyr et skreddersydd system for målrettet rekruttering av lærlinger, samtidig som det gjør bedriftene synlige for potensielle søkere. Dette sparer verdifull tid og ressurser for både bedrifter og søkere.

Vår visjon:

Vi ønsker å effektivisere veien fra elev til lærling, skape kontakt, og gjøre tilgangen til lærlingplasser mer tilgjengelig og oversiktlig for alle. Laerlingplass.no fungerer som en lærlingbørs som knytter sammen bedrifter og lærlinger, med en visjon om å styrke fremtiden til faglært arbeidskraft.

Enkel og brukervennlig:

Laerlingplass.no tilbyr et brukervennlig system som gir lærebedrifter full kontroll over rekrutteringsprosessen. Samtidig gjør vi det enkelt for søkere å finne ledige plasser innenfor sitt yrkesfag og geografiske område.

Lansering:

Laerlingplass.no er nå tilgjengelig for alle i Norge, og vi oppfordrer bedrifter, opplæringskontor og kommende lærlinger til å utforske de spennende mulighetene som plattformen kan tilby.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sindre Olsson

Prosjektleder

 

Laerlingplass.no

post@laerlingplass.no

+47 46 83 89 15

 

Kort om Laerlingplass.no:

Vår plattform er dedikert til å koble lærlinger og lærebedrifter sammen, slik at de enklere kan etablere kontakt. Vårt viktigste mål er å sikre at flere lærlinger får muligheten til å fullføre sine fagbrev. Dette er avgjørende for å øke antallet kvalifiserte fagarbeidere i Norge.

Vi legger vekt på enkelhet og effektivitet, og gir bedrifter muligheten til å publisere lærlingplasser, slik at de blir synlige for potensielle lærlinger. Dette sparer tid og ressurser. Vår visjon er å effektivisere veien fra elev til lærling og gjøre tilgangen til lærlingplasser mer tilgjengelig og oversiktlig for alle.

---

Pressemeldingen er utarbeidet av Laerlingplass.no for umiddelbar utgivelse. Vennligst krediter oss ved reproduksjon eller referanse.

 

Last ned vår steg-for-steg guide for bedriftsregistrering og lærlingrekruttering