Pressemelding laerlingplass.no - markedsplass og app for ledige og kommende lærlingplasser

Kobler unge talenter med lærebedrifter

Laerlingplass.no har som mål å koble unge talenter med lærebedrifter over hele landet, og dermed bidra til å forme fremtidens arbeidsstyrke. Vi tilbyr et intuitivt rekrutteringssystem som lar deg publisere ledige plasser, håndtere søknader og søke på lærlingplasser – alt på ett sted.

Vår plattform er utviklet med en lidenskap for å styrke overgangen fra elev til lærling. Vi er stolte av å tilby en effektiv lærlingbørs som knytter sammen lærlinger og lærebedrifter. Vårt mål er å sikre at ingen mister muligheten til å forfølge sine yrkesdrømmer på grunn av mangel på informasjon og tilgang.

Utfordringen som Laerlingplass.no løser:

Mange unge mennesker har opplevd frustrasjonen ved å lete etter en læreplass, samtidig som bedrifter og opplæringskontor har støtt på utfordringer med å finne passende lærlinger. Dette gapet har ført til tapte muligheter for begge parter.

Hvordan skal Laerlingplass.no løse dette?

Laerlingplass.no løser dette ved å etablere en markedsplass for ledige og kommende lærlingplasser. Vi sikrer at elever, bedrifter og opplæringskontor har tilgang til relevant informasjon og verktøy som gjør prosessen sømløs. Gjennom aktiv markedsføring rettet mot skoler og elever, produksjon av nyttig innhold, tilpassede e-postvarsler om nye lærlingplasser, et omfattende rekrutteringssystem og kontinuerlig søkeoptimalisering, skaper vi verdi for begge parter.

Vår visjon:

Vi skal være Norges ledende markedsplass for å finne og tilby lærlingplasser.

Enkel og brukervennlig:

Laerlingplass.no tilbyr et brukervennlig system som gir lærebedrifter full kontroll over rekrutteringsprosessen, samtidig som vi gjør det enkelt for søkere å finne ledige plasser innenfor deres yrkesfag og geografiske område.

Lansering:

Laerlingplass.no er nå tilgjengelig for alle i Norge. Vi oppfordrer bedrifter, opplæringskontor og kommende lærlinger til å utforske de spennende mulighetene som plattformen kan tilby.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sindre Olsson

Daglig leder

Laerlingplass.no

post@laerlingplass.no

+47 46 83 89 15

 

Kort om Laerlingplass.no:

Plattformen som kobler unge talenter med lærebedrifter over hele landet, og er med på å forme fremtidens arbeidsstyrke i din bransje. Vi tilbyr målrettet annonsering basert på yrkesfag og geografisk område.

---

Pressemeldingen er utarbeidet av Laerlingplass.no for umiddelbar utgivelse. Vennligst krediter oss ved reproduksjon eller referanse.

 

Last ned vår steg-for-steg guide: opprettelse av bedriftsprofil og lærlingrekruttering