Rekruttere og ansette lærlinger

Laerlingplass.no er plattformen som kobler unge talenter med lærebedrifter over hele landet, og er med på å forme fremtidens arbeidsstyrke i din bransje.

Vi forstår viktigheten av å finne de rette lærlingene for din bedrift. Opprett din bedriftsprofil i dag og bli synlig innenfor dine fag på vår plattform for rekruttering av lærlinger.

Opplever din bedrift utfordringer med å nå relevante kandidater? Med vår søknadsgaranti øker vi synligheten ved å publisere annonsen på nytt og sender den ut til elever som abonnerer på nye lærlingplasser – uten ekstra kostnad.

 

Opprett bedriftsprofil på Laerlingplass.no

laerlingplass.no bedriftsprofiler og branding.

Slik fungerer det:

01  Skap en engasjerende bedriftsprofil

Bruk bedriftsprofilen til å fortelle hvem dere er og presentere lærlingprogrammet deres. Med bilder og videoer gir dere potensielle lærlinger et levende inntrykk av deres identitet og verdier.

02  Legg ut ledige eller kommende lærlingplasser

Med Laerlingplass.no får din bedrift målrettet annonsering som sikrer synlighet i dine fagområder. Velg mellom standard annonse med begrenset varighet eller en årsavtale for ubegrenset annonsering og synlighet.

Med årsavtalen inkluderer vi også en valgfri banner øverst på forsiden av Laerlingplass.no, slik at din bedrift får maksimal synlighet og tiltrekker potensielle lærlinger.

03  Motta søknader

Via Laerlingplass.no: Motta søknader til din e-postadresse og i bedriftsprofilen for enkel oversikt og søknadsbehandling.

Via egen link: Lenken kan lede til ditt eget søknadsskjema, karriereside, nettside eller opplæringskontorets søkeside.

 

Når du annonserer på Laerlingplass.no, får du tilgang til vårt rekrutteringssystem.

 

 

Har du noen spørsmål?

Send en melding til: post@laerlingplass.no 💡

 

Se våre annonsepakker

 

Bli synlig for dagens unge talenter som søker lærlingplass i dine fag

Opprett bedriftsprofil på Laerlingplass.no